Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. Εισαγωγή

Ο σκοπός αυτού του κειμένου είναι να εξηγήσει πώς χειρίζεται η επιχείρηση E-CORALS τα Προσωπικά Δεδομένα των πελατών της και τα δικαιώματα των πελατών της σχετικά με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ συλλέγει δεδομένα από εσάς μέσω της αλληλεπίδρασής της με εσάς και μέσω των προϊόντων της. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα παρέχονται απευθείας από εσάς και ορισμένα από αυτά προκύπτουν από την αλληλεπίδραση, τη χρήση και την εμπειρία σας με τα προϊόντα μας. Τα δεδομένα που συλλέγουμε εξαρτώνται από το γενικό πλαίσιο της αλληλεπίδρασής σας με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και τις επιλογές που κάνετε, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων απορρήτου σας, καθώς και από τα προϊόντα και τις δυνατότητες που χρησιμοποιείτε.
 
Αυτή η ειδοποίηση ισχύει για αγορές και επισκέψεις στον ιστότοπό μας και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή με άλλα μέσα, π.χ. e-mail.

2. 6 Κύριες αρχές προστασίας δεδομένων

Εστιάζουμε σε έξι βασικές αρχές για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων: 

Έλεγχος: Παρέχουμε τον έλεγχο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, με εργαλία διαχείρησης και εκκαθάρισης.

Διαφάνεια: Διατηρούμε τη διαφάνεια στη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, ώστε να μπορείτε να λάβετε τις αποφάσεις σας.

Ασφάλεια: Προστατεύουμε τα δεδομένα που εμπιστεύεστε από απώλεια ή κλοπή ή επεξεργασία με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο μέσω ισχυρής ασφάλειας, μευψηλά πρότυπα ασφαλείας.

Ισχυρή νομική προστασία: Σεβόμαστε τους τοπικούς νόμους περί απορρήτου και πρσπαθούμε να προστατεύσουμε το απόρρητό σας ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.

Χωρίς στόχευση βάσει περιεχομένου: Δεν χρησιμοποιούμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλία, αρχεία ή άλλο προσωπικό περιεχόμενο για τη στόχευση διαφημίσεων σε εσάς.

Οφέλη για εσάς: Όταν συλλέγουμε δεδομένα, τα χρησιμοποιούμε προς όφελός σας και για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.

3.Πως συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα

Λαμβάνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας γνωστοποιείτε εν γνώσει και εθελοντικά, τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός σύνδεσης, ιδίως όταν:

a. επισκέφτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή / και όταν συμπληρώνετε κάποια από της φόρμες μας.
b. Επισκεφτεστε τις εγκαταστάσεις μας
c. επικοινωνείτε μαζί μας με οποιοδήποτε μέσο, όπως: το τηλέφωνο, email και μέσω της χρήσης ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

4. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγει η E-CORALS;

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γενικά συλλέγει μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για τις αγορές σας και την επικοινωνία μαζί σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:
Α. Πληροφορίες για την εγγραφή
Μπορεί να σας ζητήσουμε να εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικού δελτίου. Εάν εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, θα μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως όνομα ή διεύθυνση e-mail για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
Β. Πληροφορίες για την παράδοση των προϊόντων μας
Μας στέλνετε πληροφορίες που ενδέχεται να περιέχουν προσωπικά δεδομένα όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας. Αυτή η πληροφορία μπορεί να περιέχει προσωπικά δεδομένα που έχετε αποφασίσει να μας στείλετε.
Γ. Νέα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και προσφορές
Μερικές φορές ενδέχεται να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε έρευνες όπου σας ζητάμε να μας δώσετε πληροφορίες όπως διεύθυνση e-mail και τα σχόλιά σας, σχετικά με τα προϊόντα και τον ιστότοπό μας. Μπορεί επίσης να σας ζητήσουμε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία σχετικά με τα προϊόντα μας . Εάν και στο βαθμό που δίνετε τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε επίσης να σας στείλουμε υλικό μάρκετινγκ. Μπορείτε να μας αποτρέψετε να σας στείλουμε οποιοδήποτε ή όλο το μελλοντικό υλικό μάρκετινγκ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που εμφανίζεται στο υποσέλιδο κάθε email μάρκετινγκ που σας στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση μας.
Δ. Υποστήριξη και αίτημα πληροφοριών
Μας στέλνετε πληροφορίες που μπορεί να περιέχουν προσωπικά δεδομένα όταν θέλετε να σας βοηθήσουμε με ένα από τα προϊόντα μας ή να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας και / ή τα προϊόντα μας.
Ε. Πληροφορίες καταγραφής
Όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας ή ελέγχετε τις πληροφορίες που σας στέλνουμε, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σε αρχεία καταγραφής διακομιστή, π.χ. πληροφορίες που αγοράσατε για τα προϊόντα μας , επίσκεψη στον ιστότοπό μας , διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) , cookie που ενδέχεται να αναγνωρίσουν μοναδικά το πρόγραμμα περιήγησής σας ή τον λογαριασμό προϊόντος σας .
ΣΤ. Πληροφορίες Τοποθεσίας
Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση IP σας και τις άλλες πληροφορίες καταγραφής για να προσδιορίσουμε την τοποθεσία σας για να κατανοήσουμε ποια γλώσσα θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για εσάς και για στατιστικούς σκοπούς για τη βελτίωση των προϊόντων και των ιστότοπών μας.
Ζ. Μοναδικοί αριθμοί εφαρμογής
Τα προϊόντα μας έχουν συνήθως έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης . Αυτός ο αριθμός μπορεί να μας αποσταλεί από τη συσκευή σας όταν παρατηρείτε ή αγοράζετε το προϊόν μας . Το προϊόν μας συνδέεται περιοδικά με τους διακομιστές μας για αυτόματες ενημερώσεις ή αποστέλλει στατιστικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά του προϊόντος μας.

Ευαίσθητα δεδομένα π.χ. εθνικότητα, φυλή, φύλο, ιατρικές πληροφορίες θα ζητούνται μόνο όταν απαιτείται από το νόμο. Θα υποδείξουμε πού είναι υποχρεωτικές ή προαιρετικές οι πληροφορίες που ζητήσαμε.

5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένο

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για να σας προσφέρει εξαιρετικές, διαδραστικές εμπειρίες. Ιδιαίτερα , θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα:
Α. Να παρέχουμε τα προϊόντα μας καθώς και να παρέχουμε υποστήριξη.
Β. Για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με άλλα παρόμοια προϊόντα που διαθέτουμε .
Γ. Για τη βελτίωση και την ανάπτυξη μας υπηρεσίας και την ιστοσελίδα μας.
Δ. Να εξατομικεύσουμε τα προϊόντα μας και να σας κάνουμε προτάσεις.
Ε. Για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς σε εσάς, το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή διαφημιστικού υλικού, τη στόχευση διαφημίσεων και την προβολή σχετικών προσφορών.
ΣΤ. Να σας παρέχουμε πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη που ζητάτε από εμάς .
Ζ. Να αναλύουμε στατιστικά στοιχεία και αποτελέσματα ερευνών .
Η. Για να μετρήσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που σας στέλνουμε και για να σας παρέχουμε σχετικές διαφημίσεις .
Θ. Να συμμορφωθείτε με τους νόμους και τους κανονισμούς που ισχύουν για εμάς .
Ι. Να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ασφαλή .

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ή επεξεργαζόμαστε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, εκτός εάν μας παρέχετε την πρόσθετη συγκατάθεσή σας πριν από αυτήν τη χρήση. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δημιουργία προφίλ ή άλλη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Χρησιμοποιούμε επίσης δεδομένα για τη διεξαγωγή μετρήσεων της επιχείρησής μας, η οποία περιλαμβάνει την ανάλυση της απόδοσής μας, την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων, την ανάπτυξη των υπηρεσιών και του ιστότοπού μας και τη διεξαγωγή έρευνας.

6. Σε ποιον γνωστοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Μπορεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους συνεργάτες μας ή έμπιστη εταιρεία που επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό μας. Εάν κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τους παρέχουμε τις τεκμηριωμένες οδηγίες μας για να διασφαλίσουμε ότι συμμορφώνονται πλήρως με την Πολιτική απορρήτου μας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τα κατάλληλα εμπιστευτικά και τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, καθώς και ελέγχους για να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωσή τους με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.
Μπορούμε επίσης να ανωνυμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα από όλους τους χρήστες μας και να παρέχουμε αυτές τις πλήρως ανώνυμες πληροφορίες στους κατασκευαστές και τους διαφημιζόμενούς μας, για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης .
Μοιραζόμαστε μερικά από τα προσωπικά σας δεδομένα για υποστήριξη, προστασία, τη βελτίωση και την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας καθώς και της ιστοσελίδας μας.
Μπορούμε να αφήσουμε έμπιστους συνεργάτες να έχουν πρόσβαση σε μερικά από τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση των υπηρεσιών για τις οποίες χρειάζονται αυτά τα προσωπικά δεδομένα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να καταστεί αναγκαίο για μας, να ανταλλάσσουμε πληροφορίες με τις κρατικές αρχές, τους συνεργάτες, τις εταιρείες, πρόσωπα ή τρίτους, όταν νιώθουμε ότι είναι λογικά αναγκαίο για την συμμόρφωσή μας με την εφαρμοστέα νομοθεσία, νομικές ενέργειες ή νόμιμο αίτημα των κρατικών αρχών , για την προστασία των δικαιωμαων μας, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας, των πελατών μας, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και να ελέγχουν, να αποτρέπουν και να διερευνούν απάτες, θέματα ασφάλειας ή τεχνικής φύσης .

7. Πού αποθηκεύει η E-CORALS τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε χώρα διαφορετική από τη δική μας. Η χώρα αυτή μπορεί να παρέχει χαμηλότερο επίπεδο απαιτήσεων προστασίας δεδομένων από τη δική σας χώρα. Υποβάλλοντας τα Προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε αυτήν την πιθανή μεταφορά σε χώρα διαφορετική από τη δική σας.

Κάθε φορά που μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα διασυνοριακά, θα λάβουμε νομικά απαιτούμενα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν επαρκείς διασφαλίσεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για να διασφαλίσουμε ότι αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αναγνωρίζετε και κατανοείτε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που θα λάβουμε λογικά και κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μόλις τα λάβουμε . Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, θα χρησιμοποιήσουμε τις κατάλληλες διαδικασίες και λειτουργίες ασφαλείας για να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

8. Πόσο καιρό θα διατηρήσει η E-CORALS τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες για όσο διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση του σκοπού s που αναφέρονται στην παρούσα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ανακοίνωση για την περίοδο διατήρησης που απαιτούνται από τον νόμο. Όταν δεν χρειάζεται πλέον να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα καταστραφούν ή ανωνυμοποιηθούν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Ο χρόνος αποθήκευσης των αρχείων ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο των προσωπικών δεδομένων που περιέχουν.

9. Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ έχετε τα ακόλουθα μεμονωμένα δικαιώματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα:

Α. Βελτιωμένο δικαίωμα ενημέρωσης και διαφάνειας
Β. Δικαίωμα πρόσβασης
Γ. Δικαίωμα διόρθωσης
Δ. Δικαίωμα αντίρρησης
Ε. Δικαίωμα διαγραφής ή "δικαίωμα λήψης"
ΣΤ. Δικαίωμα περιορισμού
Ζ. Δικαιώμα να υποβάλει καταγγελία με την εγχώρια προστασίας αρχής προσωπικών δεδομένων

Για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε ή κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ασκήστε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων ή για να υποβάλετε καταγγελία ή να θέσετε μια γενική ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων από εμάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

10. Αλλαγές στη Σημείωση απορρήτου μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτήν τη Σημείωση απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή. Τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να κάνουμε στο μέλλον θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και, όπου απαιτείται, θα σας ειδοποιούνται μέσω e-mail. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτήν τη Σημείωση απορρήτου κάθε φορά που υποβάλλετε πληροφορίες σε εμάς.

11. Επικοινωνήστε μαζί μας

Ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά αναφορικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και το πως χειρίζεται η εταιρεία μας τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στη Δειέυθυνση της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 
Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων:
Θεόδωρος ΜπούκουρηςΤελευταία ενημέρωση: 06/12/2019