Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Είμαστε οι e-corals

Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη συλλογή από μοναδικά, υψηλής ποιότητας, πολύχρωμα κοράλλια, με γρήγορο, εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. «Όταν το όνειρό σου γίνει το πάθος σου…»

Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 12 ετών, αφού παρακολούθησαν ένα ντοκιμαντέρ για το Great Barrier Reef. Ένα χόμπι γεννήθηκε! Όμως, η δημιουργία ενός όμορφου ενυδρείου δεν ήταν αρκετή. Καθώς η εμπλοκή μας με τα ενυδρεία αυξήθηκε και ανακαλύπτοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα κοράλλια στη διατήρηση της ισορροπίας των ωκεανών, η καλλιέργεια κοραλλιών έγινε πραγματικό πάθος!

Η στάση μας απέναντι σε αυτό το πάθος μπορεί να περιγραφεί καλύτερα με την ελληνική λέξη «μεράκι»*. * να βάλεις κάτι από τον εαυτό σου σε αυτό που κάνεις. να κάνεις κάτι με ψυχή, δημιουργικότητα και αγάπη. Η ιδέα πίσω από e-corals είναι να μοιραστούμε το πάθος μας μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με επαγγελματικό αλλά ευχάριστο τρόπο. Όλα τα κοράλλια μας υδατοκαλλιεργούνται με αυστηρό πρωτόκολλο καραντίνας, απαλλαγμένο από παράσιτα και ανεπιθύμητους οργανισμούς. Όλα τα κοράλλια παρουσιάζονται με 2 εικόνες, μία κάτω από φυσικό φως και μία χρησιμοποιώντας ειδικό φίλτρο, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία αγορών WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε).

Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από Zonathus και premium κοράλλια. Ελέγξτε τα online στο www.e-corals.com Η μοναδική συσκευασία που επιλέξαμε και η 24ωρη αποστολή που προσφέρουμε, όχι μόνο διασφαλίζουν ότι τα κοράλλια μας φτάνουν σε σας σε άριστη κατάσταση, αλλά και αποδεικνύουν την καινοτομία που οδηγεί την επιχείρησή μας.